Mystique schoonheidssalon en medisch pedicuren

Kiezen voor Mystique is investeren in jezelf! 

Wij zijn een schoonheidssalon en een praktijk voor (medisch) pedicuren.

U kunt bij ons terecht voor medisch pedicuren, cosmetisch pedicuren, huidverbetering en huidverzorging.

We verzorgen gezonde voeten en voeten die extra aandacht nodig hebben. We werken samen met podotherapeuten en huisartsen.

Voor huidverbetering;  behandelen wij uitsluitend in samenwerking met de cliënt. Wij in de salon, u thuis! 

 

Wij werken met unieke producten die voldoen aan mijn persoonlijke (lange) lijst van voorwaarden!!  Of het nu gaat om het gezicht, body of voeten, het moet werken, verantwoord zijn en resultaat geven!!!!

 

  • (Medisch) pedicuren is GEEN luxe! Maar pure NOODZAAK!
  • Huidverzorging is samenwerking; geen magie. Een salonbehandeling is zalig, maar alleen met thuis gebruik van onze producten bereiken we resultaat! 

 

Nieuwsgierig naar wie wij zijn, wat wij doen, waar we mee werken en wat wij allemaal kunnen?......... kijk gerust verder.

Kun je niet vinden wat je zoekt? Bel of app: 06-15296002 / Mariska Schenkels Mystique schoonheidssalon & medisch pedicuren. Of stuur een e-mail: info@schoonheidssalonheeze.nl

 

Openingstijden:

Wij werken uitsluitend op afspraak!

Dag Tijd
Maandag 8.30-12.00 uur
Dinsdag 8.30-13.00 uur
Woensdag 8.30-13.00 uur
Donderdag 8.30-13.00 uur
Vrijdag 8.30-13.00 uur

Afspraak maken:

Voor het maken van een afspraak; vul het afspraak formulier in. Dit staat onder het kopje contact. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Annuleringen of wijzigingen van afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren doorgegeven te worden. Indien dit niet het geval is brengen we de gemaakte kosten in rekening. Wanneer u de afspraak bent vergeten word het gehele bedrag in rekening gebracht. 

Sinds 1998 zijn we gevestigd op de begane grond naast ons huis aan de Tinnegieter 8 in Heeze.    Er is voldoende parkeergelegenheid en het treinstation ligt om de hoek. Als u een afspraak heeft mag u zonder aanbellen binnenlopen, door de paars/lila deur.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en actie’s.