BeautyFace

"Maskers met maximaal effect en minimale belasting"

De professionele salonbehandelingen thuis opvolgen? De collectie home-spa treatments zijn ontwikkeld om een behandeling in kuur verband thuis voort te zetten. Een optimaal resultaat wordt in het begin behaald middels een kuur verband van 3 tot 5 behandelingen.

De werkstoffen zijn moleculair zo klein dat ze tot in de diepere huidlagen doordringen en optimaal direct effect hebben voor de huidcellen. Per productlijn heb je daarom een royale keuze uit hoogst werkzame behandelingen. Dat betekent niet alleen versteld staan na de eerste salon treatment maar thuis het resultaat kunnen optimaliseren en verlengen.

BEAUTYFACE INTELLIGENT SKIN THERAPY

SERUMS 

De 7 Intelligent Skin Therapy serums zijn ideaal in een kuurverband (5-10 dagen) voor thuisgebruik want ze sluiten perfect aan bij ieder merk huidverzorging. 

De serums bevatten een hoog concentraat aan bijzondere biologische werkstoffen, worden snel en diep in de huid opgenomen maar zijn vrij geur- en kleurstoffen en parabenen. Deze samenstelling staat zowel garant voor een intense werking in de huid als voor een veilige en dermatologisch gecontroleerde samenstelling. 

Hydrating, Collageen, Oxygen, Whitening, Eye Zone, Deep Lifting, Phyto Flavonoiden.

De BeautyFace gold serums dragen met hun microscopische gouddeeltjes, polypeptiden en oligopeptiden extra energie aan voor je huidcellen. Wat ooit begon als een Limited Edition groeide uit tot een veel gevraagd product het gehele jaar door.

BeautyFace serums, they make you smile again.

10ml = € 13.50   10ml Gold serums € 14.50

BEAUTYFACE INTELLIGENT SKIN THERAPY

VLIESMASKERS

Met de biologische lijn BeautyFace Intelligent Skin Therapy vliesmaskers komt een effectieve, professionele gezichtsbehandeling voor iedereen dichterbij. Een keuze uit 16  + 2 MEN only voorgevormde bananenkatoenen maskers, gedrenkt in een hoogwaardig basis serum aangevuld met verschillende innovatieve, natuurlijke  hulp- en werkstoffen en één overheersende werkstof. Bevat geen parabenen, kleurstoffen en uitsluitend zachte geurstoffen van natuurlijk fruitextract of plantaardige oliën. Voor de diverse huidtypen, huidproblemen en leeftijden. Direct effect is merkbaar vanaf de allereerste behandeling. Advies is een kuurbehandeling van 3 tot 5 maskers in een periode van 15 dagen.

Honing-Havermoutproteïne 35+ , Active Vit C, Vit E 45+, Ceramides 25+, Active Oxygen 15+, Ginkgo Biloba 50+.

€ 6.- per stuk

INTELLIGENT SKIN THERAPY 

HYDROLATS ORGANIC

GEL MASKERS

Want er past véél meer natuur in aqua dan H2O alléén.

Kruiden distillaat, florale water, hydrosols, hydrolats, essentieel water. Stuk voor stuk benamingen voor het eindproduct van hydrodistillatie. Een proces waarbij uit o.a. bloemen, bladeren en kruiden de werkzame stoffen van de natuur onttrokken worden middels een gecompliceerd stoomproces. Het meest bekende voorbeeld is ongetwijfeld rozenwater. Grootste voordeel van deze techniek; de werkzame bestanddelen blijven in tact en in hun oorspronkelijke vorm bruikbaar. (misschien handig ter vergelijking; hoe luxer een kledingstuk des te eerder je ze bij een stomerij brengt om met stoom zonder schade te reinigen).

 

BeautyFace heeft een collectie van 4 hydrolats gelmaskers ontwikkeld waarbij de pure kracht van de natuur reeds aanwezig is in het basis ingrediënt AQUA.

Kamille-, basilicum- & munt-, rozen- en algenextract verrijken deze 4 maskers aan de zuiverste bron; het basis ingrediënt voor cosmetica, H2O.

Er is slechts “één maar” in het spel! JE BLIJFT ER MET JE VINGERS VANAF! En wel heel letterlijk. Omwille van de zuiverheid, gevoeligheid én low preservative mag je het alleen uit de verpakking nemen met een SCHONE SPATEL. Geen vingers, kwastjes of watjes. Dan doet een zuiver hydrolats masker wat een zuiver hydrolats masker moet doen; je huid verwennen.

1 Stuk = € 14.95 (+/- 5behandelingen)

INTELLIGENT SKIN THERAPY 

HYDROLATS ORGANIC

SPRAY MASKERS

De sprays zijn multi funcioneel inzetbaar. Als Ph. regulator, tussentijds reiniging/verzachting, als spray masker, onder de dag- nachtverzorging, onder de make-up, over make up.

Eigenwijze wonderdonders!!

50ml = € 11.50