Nouvital 

Nouvital Cosmetics is een professioneel huidverzorgingsmerk met als specialisatie huidverbetering.

In 2005 is Nouvital Cosmetics opgericht met de missie om cosmetica te produceren van hoogwaardige kwaliteit tegen een voordelige prijs. In Nouvital worden de beste en meest innovatieve werkstoffen verwerkt, en hebben alle producten een sterke basis. Deze sterke basis zorgt voor een perfecte hydratatie van de huid en beschermt de huidbarrière, huidcellen en stamcellen van binnenuit.

Als een van de weinige Nederlandse cosmetica merken heeft Nouvital eigen productie in Rotterdam. Alle nieuwste innovaties en trends in de cosmeticawereld worden snel opgepikt en hierdoor de formules van de producten continue verbetert en nog sterker gemaakt.

Nouvital gebruikt al 9 jaar lang prebiotica in de producten, en zijn nu zelfs het eerste cosmeticamerk in Nederland die prebiotica als basis heeft in alle dagelijkse verzorgingsproducten. Alle huidproblemen gaan gepaard met of vinden hun oorzaak in een onbalans van de micro-organismen die zich op onze huid bevinden. Het behouden en verzorgen van deze balans voorkomt een
overbelasting van ons immuunsysteem en is dus essentieel voor een gezonde en vitale huid. Prebiotica is hier de oplossing voor. Micro-organismes zijn de eerste beschermlaag van de huid. Prebiotica is voeding voor de goede micro-organismes die op onze huid leven. Door het toevoegen van prebiotica aan onze cosmetica kunnen de goede micro-organismen overleven en floreren op de huid, en nemen zij de overhand van de slechte micro-organismen die voor huidproblemen zorgen.


Nouvital, reveals your skin’s natural beauty

 

 

Azulen Cleansing Oil 

Een goede cleanser verwijdert moeiteloos vuil, make-up en overtollig huidvet zonder het natuurlijke beschermlaagje aan te tasten.

Dit is een zachte hydrofiele olie, waaraan azuleen en bisabolol zijn toegevoegd wegens de verzachtende en desinfecterende werking. 

Breng het product aan op hals, gelaat en decolleté en masser met lauw water tot er een melkachtige substantie ontstaat. Daarna de emulsie afspoelen of afnemen met een washandje of compressen.
Nabehandeling met Azulen Tonic is zeer verfrissend.

Reinigt de huid op een milde, maar effectieve manier. Deze milde cleanser is geschikt voor elk huidtype.

250ml = € 23.80

Cleansing Milk

Deze effectieve hydraterende cleanser is geschikt voor elk huidtype en reinigt
de huid op een milde huidvriendelijke manier.

De actieve werkstoffen in deze formule beschermen en herstellen de
huidbarrière waardoor de huid gladder en zachter zal aanvoelen. De toegevoegde prebiotica zorgt voor een gezonde huidflora. De huid zal na het reinigen weer fris en schoon aanvoelen.  

Breng het product aan op hals, gelaat en decolleté en pas vervolgens de reiniging toe. Nabehandelen met Azulen Tonic.

250ml = € 28.50

Cleansing Foam

Deze lichtschuimende cleanser is vooral geschikt voor de wat vettere huid en
reinigt de huid op een zeer effectieve huidvriendelijke manier. 
Het prebiotica in deze formule zorgt voor een gezonde huidflora. De huid zal na het reinigen schoon en gezond aanvoelen.

Breng wat foam aan in de handpalm, voeg daaraan een
ruime hoeveelheid water toe, wrijf tot een schuimende massa ontstaat en reinig
daarmee de huid.

Nabehandelen met Azulen Tonic.

125ml = € 20.95

Azulen Tonic

Een tonic is een essentiële stap bij gelaatverzorging. Het gebruik van een tonic
zorgt ervoor dat de pH-waarde van de huid weer geneutraliseerd wordt en beter de werkstoffen uit je crèmes en serums zal opnemen. De Azulen Tonic bevat betaïne om de vochtbalans van de huid op peil te houden.

Een tonic voor elk huidtype op basis van het natuurlijke azuleen uit de kamillebloesem. Azuleen en bisabolol zijn toegevoegd wegens de verzachtende en desinfecterende werking. 

Na het reinigen met oil, milk of foam, de Azulen Tonic aanbrengen met een wattenschijfje. In de ochtend ook als reiniging te gebruiken.

Gebruik: 2 x daags reinigen; met oil, milk of foam. Daarna met een wattenschijfje met Tonic de huid nareinigen.

Ook 's ochtends de huid goed reinigen; afvalstoffen, huidvet en transpiratie vocht maken de huid onzuiver.

Alleen de Tonic is 's ochtends meestal voldoende.

250ml = € 22.80

Scrub Cream

Deze prebiotische Scrub Cream kan als peeling bij elk huidtype worden toegepast. Dode huidcellen worden op milde wijze verwijderd; de huid zal gladder en egaler aanvoelen. De peelende substantie bestaat uit bamboe en frambozenpitten van een hoge fijnheidsgraad. 

Gebruik: maak de huid licht vochtig, breng de Scrub Cream aan en maak een ronddraaiende beweging met de vingertoppen. Afnemen met lauw water. Nabehandelen met Azulen Tonic.

100ml = € 24.95

Biomimetic Peeling

Deze huidverjongende peeling reinigt de huid effectief op een zeer zachte
manier. Biomimetic is de benaming in de wetenschap voor het nabootsen van
een biologisch proces. (het natuurlijke afstotingsproces van de dode huidcellen op de hoornlaag). Biomimetic Peeling herstelt de huidbarrière en hydrateert het de huid intensief,  waardoor de huid er egaler uitziet en zacht aanvoelt.

De Biomimetic Peeling is geschikt voor alle huidtypes.

100ml = € 27.60

Azulen Cream

Azulen Cream is een 24 uurs crème met een ontstekingsremmende en verzachtende werking. Het hydrateert en beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf. 

Deze herstellende crème kan voor elk huidtype, maar is ook erg geschikt voor een gevoelige en beschadigde huid.  

Breng de Azulen Cream dagelijks aan na het reinigen van de huid in de ochtend en avond, bij voorkeur na één van de sera of concentraten van Nouvital. 
50ml = € 22.50

Moisturizing Cream

De Moisturizing Cream, die zijdezacht aanvoelt en snel intrekt, is bestemd voor een vochtarme huid.

Moisturizing Cream is een effectief hydraterende 24 uurs crème die de 3 factoren betrekking hebben op de vochtbalans (NMF) van de huid op natuurlijke manier in evenwicht houdt. Met de beschermende en herstellende eigenschappen zorgt deze crème dat de huid haar gezonde en soepele uiterlijk behoudt.   

Breng de Moisturizing Cream dagelijks aan na het reinigen van de huid in de ochtend en avond, bij voorkeur na één van de sera of concentraten van Nouvital.

50ml = €  26.95

Pro Collagen Day Cream

Deze krachtige en innovatieve anti-aging dagcrème zorgt voor een verhoging in de productie van kwalitatieve collageen in de huid op celniveau. Het verbetert de vochtbalans en elasticiteit van de huid, waardoor het zichtbaar de rimpels vermindert en meer volume geeft aan de huid. Daarnaast beschermt het de huid tegen UV-schade en negatieve invloeden van buitenaf. Pro Collagen Day Cream geeft de huid weer de jeugdige en vitale uitstraling die het verdient. 

Breng de Pro Collagen Day Cream 's ochtends aan na het reinigen van de huid, bij voorkeur na een van de sera of concentraten van Nouvital. Deze dagcrème is geschikt als basis voor make-up. Ondanks "dagcrème", kan deze cème ook prima als nachtcrème gebruik worden.
50ml = € 27.20

Telecare cream

Een speciaal ontwikkelde anti-aging formule voor de huid die kampt met chronische roodheid, couperose en/of rosacea. Door gebruik van deze crème zal de roodheid verminderen en de huid weer een rustige en egale uitstraling krijgen.   

Breng de Telecare dagelijks aan na het reinigen van de huid in de ochtend en avond, bij voorkeur na een van de sera of concentraten van Nouvital.  
50ml = € 24.20

Eye Contour Cream

Deze anti-rimpel oogcrème is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rondom de ogen. De crème bestrijd het ontstaan van rimpels en wallen.


Dit product is geschikt om als nachtverzorging rond de ogen te gebruiken.

30ml = € 19.95

Eye Contour Serum

Dit speciale serum is ontwikkeld voor de gevoelige huid rondom de ogen.

Door gebruik van het Eye Contour Serum zullen rimpels en fijne lijntjes vervagen, en de huidstructuur verbeteren. Het Eye Contour Serum geeft de gewenste frisse oogopslag. 

Dit product is geschikt om als dagverzorging rond de ogen te gebruiken.

30ml = € 29.95

Perfection Peptide serum

Perfection Peptide Serum voorkomt dat de rijpere huid dun wordt, mooi egaal blijft en beter gehydrateerd zal zijn gedurende de dag.

Dit serum bevat  werkstoffen die de huid hydrateren, beschermen en rimpelvorming voorkomen. Dit hydraterende anti-aging serum verbetert het afstotingsproces en geeft de huid een mooi egaal en gezond uiterlijk. 

Aanbrengen onder een dag- of nachtcrème om de huid een extra stimulans te geven; inmasseren met de vingertoppen na het reinigen van de huid. Breng na gebruik van het Perfection Peptide Serum één van je favoriete Nouvital crèmes aan om je skincare routine af te sluiten. 

30ml = € 35.95

Pro Collagen concentrate

Concentraten worden toegepast ter verhoging van de werking van aan te brengen verzorgingsproducten.

Dit krachtige anti-aging concentraat geeft een boost in de collageen productie. Het werkt op een natuurlijke manier samen met de huid en zorgt niet alleen
voor een toename van het collageen, maar ook voor de juiste kwaliteit van het
collageen. Hierdoor word de huid steviger en blijft elastisch en behoud een vitale uitstraling.

's Ochtends en 's avonds aanbrengen onder een Nouvital crème om de huid een extra stimulans te geven. Inmasseren met de vingertoppen na het reinigen van de huid.

30ml = € 27.50

Hyaluronic concentrate

Dit concentraat bevat een zeer hoge concentratie van hoge kwaliteit hyaluronzuur. Het Hyaluronic Concentrate bevat 3 soorten hyaluronzuur.
De “Triple hyaluronic acid” dringt door tot de verschillende lagen van de huid en
zorgt voor 24 uur hydratatie, voorkomt vochtverlies, vervaagt fijne lijntjes en verbetert de structuur van de huid.

's Ochtends en 's avonds aanbrengen onder een Nouvital crème om de huid een extra stimulans te geven. Inmasseren met de vingertoppen na het reinigen van de huid.

30ml = € 27.50

Snow Algae serum

Dit serum is de sleutel tot het behoudt van de natuurlijke schoonheid van de huid. Het serum verlengt de levensduur van de huidcellen en vertraagt hierdoor het huidverouderingsproces.  Deze innovatie anti-aging formule is niet alleen geschikt voor een rijpere huid, maar ook voor jongere huidtypes. Het Snow Algae extract werkt via het calorische restrictie principe en vertraagt het ouderdomsproces van de huidcellen.  

Dit leidt tot een betere bescherming, verhoogde weerstand, een effectiever herstel en detoxificatie van de huidcellen. Met zijn sterke hydraterende en beschermende eigenschappen op celniveau zorgt dit serum dat de huid zijn jeugdige en natuurlijke uiterlijk behoudt. 

's Ochtends en 's avonds aanbrengen onder een Nouvital crème om de huid een extra stimulans te geven. Inmasseren met de vingertoppen na het reinigen van de huid.

30ml = € 39.50

NMF serum

Dit krachtige serum met hyaluronzuur zorgt voor een intensieve 24 uurs hydratatie die de huid barrière verbetert en herstelt. Het voorkomt vochtverlies op een effectieve manier, waardoor de huid na gebruik weer zacht en veerkrachtig aanvoelt. Door ceramide; essentiële bouwstoffen, blijft het natuurlijke vetlaagje van de huid in goede conditie, waardoor het beschermt tegen uitdogen.

Dit serum is bestemd voor de effectieve behandeling van een droge, vochtarme en/of ruwe huid.

's Ochtends en 's avonds aanbrengen onder een Nouvital crème om de huid een extra stimulans te geven. Inmasseren met de vingertoppen na het reinigen van de huid.

30ml = € 29.95

Cerelastine serum

Het Cerelastine Serum maakt de huid voller en steviger, zorgt voor een toename van elasticiteit en verminderd rimpelvorming.

Dit krachtige anti-aging serum is bestemd voor de ouder wordende en verslapte huid. 

Cerelastine Serum geeft de huid meer volume en vermindert rimpelvorming. Door het verbeteren van de communicatie tussen de huidcellen zorgt het voor meer volume en een betere huidstructuur. 

Het verbetert en herstelt de huidbarrière en geeft de huid een natuurlijk jeugdige uitstraling. 

's Ochtends en 's avonds aanbrengen onder een Nouvital crème om de huid een extra stimulans te geven. Inmasseren met de vingertoppen na het reinigen van de huid.

30ml = € 37.50

Moisturizing masker

Dit masker is een hydraterend crème/gelmasker voor toepassing bij een vochtarme, droge huid. Moisturizing mask hydrateert de huid, verstevigt de huidbarrière en  beschermt tegen vroegtijdige tekenen van huidveroudering. Na gebruik voelt de huid zijdezacht aan.

Breng na het reinigen van de huid een royale laag Moisturizing Mask aan op gezicht, hals en eventueel het decolleté, vermijd hierbij de oogcontouren. Voor een optimaal resultaat adviseren wij vooraf een van de Nouvital exfolianten te gebruiken. 
Na een inwerktijd van 10-15 minuten het masker verwijderen.
Nabehandelen met de Azulen Tonic om de laatste restjes masker te verwijderen, de pH-waarde van de huid te neutraliseren en de huid te verfrissen. 

Door de unieke stay on formule, kan het masker ook in de avond gebruikt worden i.p.v. een nachtcrème, verwijder het masker 's ochtends met een cleanser om de dag weer goed te beginnen.

100ml = € 26.95