FootLogix

Footlogix is 's werelds eerste en enige Pediceutical voetverzorgingslijn, die innovatieve producten met revolutionaire resultaten aanbiedt. 

De producten, in de vorm van een mousse, zijn gemakkelijk aan te brengen, sterk geconcentreerd en economisch in gebruik. Ze bieden snelle en efficiënte resultaten. Het zijn unieke formules; licht van structuur, sluiten de poriën niet af en laten geen vettig laagje achter.

Via de uitzonderlijke Dermal Infusion Technology dringen actieve bestanddelen door de hoornlaagdoor in alle lagen van de opperhuid en helpen deze zo weer gezond te maken.

Footlogix is veilig voor alle huidtypes, ook voor diabetici! 

Voor FootLogix bestaan geen problemen......alleen maar oplossingen!!

Aanbrengen....en klaar!

Vochtherstellende Oplossing

Nr 1 = DD Cream Mousse / Double Defense - Tweevoudige werking; hydraterend en beschermend tegen bacteriën.

Nr 2 = Daily Maintenance Formula - bevat oa. Ureum om te hydrateren. Voor dagelijks onderhoud van droge tot normale huid.

Nr 3 = Very Dry Skin Formula = bevat oa, Ureum om te hydrateren. Deze mousse is uitermate geschikt voor de oudere voet en voor diabetici.

Nr 3+ = Cracked Heel Formula = Deze mousse bevat een hoge concetratie Ureum en teunisbloemolie en is zeer aan te bevelen bij hardnekkige eelt,bijzonder ruwe huid of gebarsten huid. Bij dagelijks gebruik binnen enkele weken een verbluffend resultaat.

1-2-3 125ml = € 19.50

3+ 125ml = € 21.50

Schimmelwerende Oplossingen 

De schimmelwerende producten bevatten allemaal Clotrimazol. Een werkstof die jaren geleden uitsluitend op recept voorgeschreven mocht worden. Clotrimazol is doeltreffend schimmelwerend en zeer effectief.

Nr 7 = Peeling Skin Formula - Zwemmerseczeem. Gebruiken bij een schilferige huid op de voetzolen en jeuk tussen de tenen.

Nr 7+ = Rough Skin Formula - Naast Clotrimazol bevat deze mousse ook Ureum om de huid goed te hydrateren. Gebruiken bij een droge, ruwe, geïrriteerde huid.

nr 7T = Anti-Fungal Toe Tincture Spray - Deze handige spray werkt geweldig bij schimmelnagels. De spray mag op, onder en naast de nagel gesprayed worden. Dus ook tussen de tenen. Het werkt tegen de schimmel infectie, verzorgd de omliggende huid en beschermd tegen he-infectie. Voor ons het eerste product dat echt werkt.

7T 50ml = € 19.50   7 125ml = € 21.50  7+ 125ml = € 22.50

Speciale Oplossingen 

Nr 4 = Cold Feet Formula - Stimuleert de microcirculatie waardoor verbetering van de bloedsomloop.

Nr 5 = Sweaty Feed Formula - Geeft een samentrekkend effect op de huid waardoor de voeten minder transpireren. Deze mousse is van nature antimicrobieel.

Nr 8 =Tired Leg Formula - Helpt erg goed bij vermoeide voeten en benen! Ideaal voor mensen die steunkousen dragen. (het product brengt geen schade toe aan de elastische vezels)

Nr 9 = Foot Fresh Spray - Deodorant voor op de voeten, met bacterie werende eigenschappen. Verkoelend en ruikt heel fris.

Nr 10 = Shoe Fresh Spray - Deodorant voor in de schoenen, elimineert zweetgeur en laat een fris aroma achter. Niet schadelijk voor leer of canvas.

4-5-8 125ml = € 18.50    9-10 125ml = € 17.50

Pedicure Producten Voor Thuis 

Nr 13 = Foot Soak Cencentrate - Een delicaat reinigingsproduct voor de voeten. Helpt ruwe, droge huid te verzachten, zonder de huid uit te drogen.

Nr 15 = Exfoliating Seaweed Scrub - Een delicate scrub die niet schuurt door gepolijste puimsteen bolletjes. Ruikt heerlijk.

Nr 19 = Massage Formula - Een voet en been lotion die de poriën niet afsluit. Maakt de voeten zijdezacht en laat geen vette laag achter. Hydrateerd en verzorgt de huid. Ruikt zo ontzettend lekker......verslavend! ;)

13 250ml = € 21.50   15 250ml = € 30.50   19 250ml = € 22.50